سامانه پایش ایران ساخت به حفاظت از تجهیزات مخابراتی کمک میکند
سامانههای هوشمند از مخابراتیها گرفته تا صنایع سنگین، باید به لحاظ شرایط نگهداری مورد پایش و بررسی لحظهای قرار بگیرند.
گاهی افزایش دما در یک سامانه مخابراتی میتواند به یک فاجعه منجر شود. این کار را یک سامانه پایش ایرانساخت انجام میدهد.
مجتبی ایزدی مدیرعامل درخشان صنعت ایساتیس با اشاره به اینکه سامایش مجموعهای از سختافزار و نرمافزارهایی است که پایش و کنترل هوشمند را ممکن میکند، ادامه داد: تلاش کردیم با استفاده از تجربههایی که در زمینه ساخت تجهیزات مانیتورینگ و کنترل و همچنین برنامه نویسى نرمافزار از سالهای پیش در اختیار داشتیم، سامانهای را طراحی و پیادهسازی کنیم که نیاز کشور را در زمینه سختافزارها و نرمافزارهای پایش معیارهای فیزیکی و شرایط محیطی تأمین کند.
این فعال فناور از اهمیت کلیدی کنترل کیفى در تولید محصولات دارویى و نگهدارى آنها گفت و ادامه داد: برای کنترل کیفی باید بر معیارهای فیزیکی نظارت و کنترل مستمر صورت بگیرد. این نظارت به سامانههایی نیاز دارد که تصویری جامع و روشن از وضعیت و شرایط محیط ارائه میدهد. سامایش با ساخت تجهیزات کنترلى هواساز و اولین دستگاه فشار تفاضلى داخلى، سبد محصولات خود را جهت پیادهسازى سامانههاى کنترل و پایشکننده را به مراکز تولید و پخش دارو و صنایع تولید مواد غذایى ارائه میکند.
وی با بیان اینکه سختافزارها و حسگرای گوناگونی به کمک پایش کمیتهای فیزیکى همچون دما، رطوبت، ولتاژ ACمیآیند، ادامه داد: مشکلات دیگری مانند آتش سوزی، نفوذ آب، جابهجایی یا نفوذ هوا، از دیگر معیارهایی به شمار میرود که توسط سختافزارهاى سامایش رصد و کنترل مىشوند.
ایزدی با اشاره به ارائه راهکارهای کاملاً تخصصی و حرفهای پایش کمیتهای فیزیکی و امکان تولید سازگار مبتنی بر نیاز مشتری به عنوان مزیتهای این سامانه نسبت به نمونه خارجی، گفت: این مجموعه از یک جمع دانشگاهی و پژوهشگر کار خود را آغاز کرد و سپس با ایجاد یک شرکت فناور، راه خود را برای توسعه محصولات دانشبنیان و فناور ادامه داد. تلاش کردیم با جمعی از متخصصین دانشآموخته نرمافزارهای سامایش را در داخل شرکت طراحی و تولید کنیم تا نیازی از کشور برطرف شود.
این فعال فناور، نتیجه فعالیت این شرکت را نصب و بهرهبرداری از بیش از 300هزار نقطه ثبت کمیتهای فیزیکی در بیش از ۸۰ شهر کشور عنوان کرد و گفت: این سیستم یک سیستم یکپارچه، با کمک بالغ بر 35 نیروی انسانی متخصص که در حوزه های الکترونیک و نرم افزار دانش آموخته هستند فعالیت فناورانه خود را ادامه میدهد.
مدیرعامل درخشان صنعت ایساتیس، نیروی انسانی کارآمد را پشتوانه اصلی این شرکت در دستیابی به فناوری برتر دانست و گفت: برخی از این تجهیزات برای نخستین بار در کشور تولید میشوند و چون امکان متناسبسازی بر اساس نیاز مشتری وجود دارد، این امکان را داریم که سامانه را به عمده بخشهای مخاطب آن ارائه کنیم.
وی با بیان اینکه حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تأمین مالی راهگشا بوده است، بیان کرد: در حوزه حمایتهای معنوی نیز نیاز است تا راه ورود نمونههای بی کیفیتی که توسط برخی از شرکت های بازرگانی به کشور وارد میشود، مسدود شود.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
پایان پیام/24
قطعات پهپادی ایرانساخت با 3 راهبرد فناورانه توسعه مییابد
اسباببازیهای ایرانساخت به بازارهای بینالمللی راه یافت
«نشان ایرانی برتر3» از محصولات ایرانساخت شرکتهای دانشبنیان و خلاق حمایت میکند