اسکنر سه‌بعدی بدن ایران‌ساخت شد

اسکنر سه‌بعدی بدن قادر است بخش‌های مختلف بدن انسان را با جزئیات کامل ظرف چند ثانیه ثبت و ضبط کند. اسکنر سه بعدی قابلیت این را دارد که با رنگ‌های گوناگون و نیز مش‌بندی، نقاط مختلف بدن انسان را به‌دست آورده و شکل بدن را مشخص کند.

اسکنرهای سه بعدی بدن در بررسی روند تغییرات بدن در زمینه‌های مختلف پزشکی و حتی طراحی و دوخت لباس بسیار پرکاربرد شده‌اند. این اسکنرها در ابتدا بیشتر برای استفاده در طراحی و دوخت لباس استفاده می‌شد ولی به مرور و با پیشرفت این تجهیزات از این اسکنرها برای مراقبت‌های پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

محمد صادق شاه آبادی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «راهکارهای صنعتی سارنگ» که در زمینه طراحی و تولید تجهیزات کنترل کیفی با فناوری نوین پردازش تصویر فعالیت دارد درباره «اسکنر سه بعدی بدن آنیا» گفت: این اسکنر می‌تواند مدل سه بعدی بدن را بدست آورد. این دستگاه از دو بخش سکوی گردان و برج سنسور تشکیل شده است.

پس از ایستادن فرد بر روی سکوی گردان، سنسور سه بعدی روشن شده و سکوی گردان شروع به چرخش می‌کند تا سنسور تمام نقاط بدن فرد را ثبت و ضبط کند و در آخر نرم افزار آنیا مدل سه بعدی بدن فرد را نمایش می‌دهد.

اسکنر سه بعدی فالکونیکس، سیستم بازسازی مدل سه بعدی از تصاویر دو بعدی به روش فتوگرامتری است. اسکنر سه بعدی تابانوس و همچنین مرلینو، سیستم اندازه گیری کرنش به روش فتوگرامتری از دیگر تولیدات این شرکت است.

وی بیان کرد: کشورهای اصلی تولیدکننده این تجهیزات آمریکا، آلمان و روسیه هستند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «راهکارهای صنعتی سارنگ» درباره تعداد نفراتی که در این شرکت مشغول به کار هستند گفت: در این شرکت به صورت مستقیم 17 نفر مشغول به کار هستند.

این فعال فناور افزود: نمونه تولید شده این شرکت با محصول مشابه آمریکایی به لحاظ نرم‌ افزاری و سخت افزاری قابل رقابت است علاوه بر این محصول این شرکت قابلیت پشتیبانی از زبان فارسی را نیز دارد.

شاه آبادی درباره قیمت تمام شده این محصول و قیمت محصول آمریکایی گفت: قیمت تمام شده محصول تولیدی این شرکت حدود 39 میلیون تومان و قیمت نمونه مشابه آمریکایی در حدود 120 میلیون تومان است.

 

گزارش از پایگاه خبری ایران‌ساخت

 

پایان پیام/

 

 


 

اخبار مرتبط

 

*سند حمایت طلبی کنترل آلودگی هوا اجرایی می‌شود

*تفاهم‌نامه همكاري بهره‌گیری از موتورسيكلت‌هاي برقي در اصفهان امضا شد

*نانو ذرات فلزی راندمان مبدل‌های حرارتی پره‌دار را بهبود می‌دهد

*مراکز نوآوری حوزه پتروشیمی و داروسازی تاسیس می‌شود

*بهره برداری از توربین جریانی جزر و مدی در کشور عملیاتی شد

 


کلمات کلیدی

تصاویر

 ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان